Studio 46

Cart  0,00
0
0
Subtotal:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Personalisatie

Graveerplaatjes
Een graveerplaat is een kunststof of metalen plaatje waarop een markering gemaakt wordt. Dit kan dmv een laser of een mechanische graveermachine. Dit plaatje wordt dan op de beker of trofee bevestigd.

Lasergravure
Met onze lasermachine kunnen we ook in glas of hout graveren. Bij het graveren in glas wordt het design in spiegelbeeld op de achterkant geplaatst.

Kleurenprint
Op glas, hout, metaal en acryl-trofee├źn kunnen we ook vaak printen. De voorwaarde is wel dat de trofee vlak is zodat deze onder de printer gelegd kan worden. Met deze techniek kunnen we ook witte inkt printen. Daarom zijn glas-trofee├źn vaak in 2 delen die na het printen dmv UV-lijm gelijmd worden.

Sublimatie
Sublimatie is een transfertechniek waarbij de afdruk dmv een hoge temperatuur (180-200C) in het substraat wordt geperst. Voorwaarde is wel dat het substraat van polyester of nylon is. Ook als het substraat van een speciale coating is voorzien kan deze bedrukt worden dmv sublimatie. Wij gebruiken deze techniek oa bij het bedrukken van aluminium afslagen en graveerplaatjes. Wij gebruiken dus geen stickers.

×