Schoolfotografie

….   Het is zo ver, altijd leuk…. de jaarlijkse schoolfoto’s.  Wij zorgen dat uw kind leuk en spontaan op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

Hier vindt u enkele adviezen en uitleg over de schoolfotografie.

Werkwijze
Onze werkwijze is simpel… We fotograferen de kinderen meestal in verschillende poses (afhankelijk van de beschikbare tijd, en de afspraken met school).
Zittend, liggend, staand, of portret, op een witte achtergrond.
De beste foto’s worden door ons geselecteerd .
Zodra alle foto’s bewerkt zijn worden deze online gezet. Ongeveer 3 weken nadat de foto’s zijn genomen ontvangt u de inlogkaartjes via school.
Met deze kaartjes kunt u inloggen om de foto’s van uw kind te bekijken en te bestellen.

Bestelsysteem
Als u ingelogd bent ziet u alle beschikbare foto’s. Door op een foto te klikken ziet u de beschikbare fotoproducten.
Het is mogelijk de foto in zwart-wit of sephia te laten afdrukken.
Kies het gewenste product en het aantal. Dit wordt nu in het “winkelwagentje” gezet. Bij het “Besteloverzicht” ziet u uw volledige bestelling en het totaal-bedrag.
Als de bestelling compleet is vult u uw gegevens in, en kiest u evt voor extra opties zoals “Spoedbestelling”.
Hierna kunt u de betaalwijze kiezen (iDeal, Creditcard, Overboeking) .  Contant betalen of Pinnen is ook mogelijk bij ons in de studio.
Neem dan VOORDAT u gaat bestellen contact met ons op. 
Bij bestellingen boven de 25,00euro betaalt u geen verzend/administratie-kosten.

De producten
Er zijn diverse foto-producten beschikbaar in het bestelsysteem. oa Voordeelsetjes (1 foto in verschillende afmetingen), posters, losse afdrukken, canvasdoeken, digitale downloads enz. Staat uw gewenste product er niet bij, neem dan contact met ons op.

Levering
De levering van de fotoafdrukken gebeurt per Post, binnen enkele dagen na betaling. Canvas, Posterafdrukken en panelen worden apart geleverd.

Kledingadvies
Kleding is erg belangrijk om tot een goed resultaat te komen.
Probeer kleding met drukke prints te voorkomen. Het liefst niet te donker maar fleurig en licht. Houd er rekening mee dat de voeten van de kinderen te zien zullen zijn op de foto. Trekt u uw kind dus makkelijke schoenen aan indien er ook een van top tot teen foto gemaakt wordt, zodat deze indien nodig makkelijk uit te trekken zijn. Stem broertjes en zusjes qua kleur van de kleding met elkaar af. 

Af te raden
Kragen die niet goed blijven staan.
Te lagen t-shirts waardoor uw kind een blote hals krijgt.
Capuchons of sjaaltjes die uw kind een korte nek geven. 
Denk ook aan stickertjes, viltstift, “kinder-tattoos” e.d. op de huid.

Wil je ook leuke schoolfoto’s op de school van je kind(eren)? Wij komen vrijblijvend op school langs om onze manier van werken te laten zien. Hier vind je alvast meer informatie voor de school